Naj otroška marela

Pripravili smo seznam najbolj priljubljenih trendi vozičkov marelic. Eden najbolj iskanih izdelkov za spomladansko-poletne dni je otroški voziček marela. Izbrati pravo je v široki ponudbi, ki je dosegljiva na tržiču, pravi izziv. Za vas smo pripravili seznam najbolj priljubljenih trendi marel, s katerimi se boste bolj svobodno podali na spomladanski izlet in z njimi v poletnih mesecih brezskrbno potovali.

Naj otroška marela

1. Nuna Pepp Next

Čeprav so vozički marele načeloma bolj kompaktni in bolj enostavni za uporabo in na račun tega pogosto bolj enostavni in nekoliko manj udobni od večjih in bolj vzdržljivih vozičkov z robustnim ogrodjem, s košarico in s športnim sedežem, je Nuna Pepp Next v tem oziru posebnost. Kljub temu, da gre za voziček marelo, ki se zelo hitro in enostavno ploščato zloži, dojenčku in malčku nudi resnično udobje v vožnji. Za to poskrbijo super lastnosti vozička; all-season sedež za vse letne čase z vstavkom iz zračne mreže, 3 možni nakloni sedeža (popolnoma ležeč, pol ležeč in sedeč), 2 možni poziciji opore za noge, snemljiv okvir in podaljšana XL strehica, ki prekrije skoraj celo telo otroka v vozičku in ga odlično varuje pred soncem in zunanjimi vplivi. Nuna Pepp Next ima za voziček marelo tudi relativno veliko nakupovalno košaro, primeren je za uporabo že od rojstva dalje, poleg tega pa ima še super lastnost, da se zložen lahko vozi po sprednjih dveh kolesih, kakor nakupovalni voziček. To pa omogoča še bolj enostavno in brezskrbno družinsko potovanje s poljubnim prevoznim sredstvom.

2. Bumprider Connect

Najnovejši na tržišču in že prejemnik laskavega naziva: Otroški produkt leta 2018. Bumprider Connect navdušuje s svojim dodelanim modernim dizajnom, kompaktnim načinom zlaganja in edinstvenim avtomatskim magnetnim patentom, ki omogoča spajanje dveh vozičkov. Bumprider Connect je marela brez primere na tržišču, ki omogoča enostavno potovanje za družine z dvojčki ali z dvema otrokoma z majhno starostno razliko (potovanje s košaro za novorojenčka in s športnim sedežem za dojenčka in malčka od 6. meseca starosti naprej). Hiter tempo življenja sodobnih modernih družin danes narekuje željo po lahkotnosti, funkcionalnosti in brezskrbnosti na vsakem koraku, tudi na poti z letalom, taksijem, vlakom ali avtomobilom. Ustvariti otroški voziček, ki bo v vseh pogledih nekaj posebnega, to je bila vizija kreativne ekipe vrhunske švedske blagovne znamke Bumprider. Zaradi hitrega in kompaktnega zlaganja ter enostavnega nošenja preko rame bo voziček na vsakem naslednjem družinskem potovanju zagotovo vaš najljubši kos ročne prtljage.

3. Easywalker Buggy XS

Moden športni voziček, ki je na voljo tako v v prelepih modnih barvnih odtenkih, kakor tudi v prikupnih potiskih Disneyeve Miki Miške. Buggy XS je lahek voziček z veliko nakupovalno košaro, prilagodljivim naklonom sedeža in oporo za noge. Voziček ima snemljivi varnostni okvir in peekaboo okence. Štirikolesno vzmetenje ponuja udobje na vožnji po različnih terenih. Easywalker Buggy XS zložen (na velikost kovčka) samostojno stoji, zato je shranjevanje vozička in potovanje z njim povsem enostavno. Voziček je super za sprehode tako v toplejših mesecih v letu, kakor tudi za potovanja; z letalom, vlakom, avtobusom ali avtomobilom.

4. Ergobaby Metro

Lahek in kompakten voziček, ki je v kombinaciji s košaro za novorojenčka primeren za uporabo že od rojstva dalje. Njegova posebnost je skrbno oblikovan ergonomski sedež, ki ponuja štiri možne naklone. Voziček lahko hitro in enostavno zložite na velikost kovčka. Omogoča vam, da v prtljažniku avtomobila prihranite prostor za druge malčkove dodatke. Mrežasta zaščitna strehica vozička omogoča dobro zračnost, voziček pa ima tudi relativno veliko nakupovalno košarico. Ergobaby Metro je super urbani sopotnik za vsako sodobno družino.

5. Babyzen Yoyo

Nadvse priročen voziček za aktivne starše! V kombinaciji s košarico omogoča enostavno potovanje in prijetne družinske izlete z dojenčkom že od rojstva dalje. Babyzen Yoyo je lahek in kompakten voziček, ki ga je razvila kreativna skupina petih Francozev. Vizija pri ustvarjanju je bila oblikovati voziček, ki ponuja prijeten in varen prostor na poti za dojenčka in manj napora pri potovanju za starše. Voziček ima veliko nakupovalno košaro in trak za nošenje preko rame, kar omogoča lažja potovanja in bolj enostavno nošenje zloženega vozička. Babyzen Yoyo unikatnega modernega dizajna navdušuje mamice in očke, ki si želijo čim bolj enostavnega potovanja z dojenčkom. Oblikovan je v skladu z načinom življenja današnjih urbanih staršev. Tudi zato se ga je prijel naziv: voziček nove generacije.